פרויקטים אמיתיים

גרים עם כוכבים: הצצה לביתו של השחקן גל אמיתי

2021 March 4 | 1 תגובות

אנחנו רואים אותם על המסך, משחקים בסדרות, מגישים תוכניות או מופיעים בפרסומות. אבל אי פעם יצא לכם לחשוב איך נראה הבית אליו הם חוזרים בסוף של יום עמוס באבק כוכבים? אם אתם מתגוררים בישראל בשנים האחרונות (ואם נודה באמת אז כנראה שגם אם לא) כנראה ששמעתם/ ראיתם או נתקלתם בדרך כזו או אחרת בשחקן המוכשר גל אמיתי.

אמיתי רכש דירת 2.5 חדרים בשכונת פלורנטין הייחודית והקסומה שבתל אביב ופנה אל מעצבי הפנים הגר בר-גיל וטל קון על מנת לעצב דירת רווקים קומפקטית ונעימה. כזו שיהיה לו כיף לחזור אליה בסוף יום עמוס בעבודה.

הדירה, דירת 55 מ”ר והשיפוץ כלל מהפך כללי שהחל מחלוקת החללים מחדש, בחירת חומרי גמר, תכנון תאורה, חשמל ואינסטלציה, תכנון נגרות וסטיילינג מלא לדירה כולה.

הסגנון העיצובי הנבחר לדירה הוא מודרני המכניס את האופי הייחודי של השכונה ישירות אל תוך הדירה והבקשה היחידה הייתה לשקף באמצעות העיצוב את האהבה הגדולה של אמיתי לספרים ופרטי אמנות.

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

הבית של השחקן גל אמיתי | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

בהשראת השכונה

עיצוב הסלון

העיצוב בדירה כולה משלב אדג’יות ייחודית שבאה לידי ביטוי בבחירות החומרים הטבעיים ובגימורים השונים שנבחרו לפריטים ברחבי הבית, פלטת הגוונים שנבחרה לסלון היא מונוכרומטית – אורבנית של אפור שחור ולבן שמבליטים את יצירות האומנות המקוריות התלויות על קירות הבית. את הסלון הוחלט להזיז ולהחליף עם המטבח על מנת ליצור חלל רחב ומפנק שמתאים לצפייה נוחה בטלוויזיה ולאירוח חברים ומשפחה. הסלון תוכנן ועוצב בסגנון חמים לצד מינימליסטיות עכשווית בקווים נקיים. נבחרה ספה אפורה, גדולה ומלאת נוכחות, רצפת החלל חופתה בפרקט עץ בעל מראה טבעי, קיר הטלוויזיה נצבע בגוון המדמה בטון וחלק מהקיר שלצידו נצבע בגוון שחור עליו נתלו מדפים שחורים המדגישים ומבליטים את פרטי האמנות שהונחו עליהם ומטשטשים את העמוד הקונסטרוקטיבי שנמצא במרכז הסלון, השימוש בצבע יצר אלמנט הומוגני ואחיד שנותן לסלון אופי ייחודי והופך את הקיר לאלמנט עיצובי של ממש.

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

סלון מפנק ורחב | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

משחקים של צבע | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

להשתמש באלמנטים הקיימים בחלל | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

שיק שחור ומלא נוכחות | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

ניצול האלמנטים הקיימים בחלל

עיצוב המטבח

“עם תחילת העבודה בשטח התגלתה בפנינו קוביית בטון חלולה ומאסיבית שבולטת בפינת החלל ושאינה ניתנת לפירוק מבחינה קונסטרוקטיבית”, אומרים המעצבים, “מיד היה לנו ברור שהיא הולכת להתוות לנו את תכנון המטבח שייעדנו למקם באזור זה”. על מנת להימנע מטלאי במרכז החלל וכדי לייצר תכנון הרמוני וזורם הוחלט להזיז את מיקומו של המטבח לקיר הכניסה ולהפוך את הקובייה הקונסטרוקטיבית לבסיס עליו יושב דלפק הבר, על מנת לגשר על הפער בין הגבהים תוכננה מגירה בנגרות אישית המספקת מקום אחסון נוסף למטבח ומחברת בין כל האלמנטים השונים.

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

להפוך את האילוצים לחלק מהעיצוב | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

מטבח קומפקטי ומעוצב | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

מקומות אחסון רבים | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

תכנון נגרות אישי | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

עץ טבעי במטבח | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

שולחן בר מעוצב | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

להיכנס ישירות לתוך המטבח | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

הרמוני ומעוצב

עיצוב חדר השינה

פלטת הגוונים המונוכרומטית של הדירה כולה נמצאת גם בחדר השינה. במרכזו מוקמה מיטה רחבה בגוון אפור כהה, לצידה שידות צד מינימליסטיות בצבע שחור וארון קיר בנגרות מותאמת אישית שנבנה סביב חלון חדר השינה ומספק מקומות אחסון רבים. מעל המיטה נתלו פרטי אמנות התואמים לפלטת הגוונים בחלל כולו.

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

הרמוני ומעוצב | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

מינימליסטי ומדויק

עיצוב פינת העבודה

פינת העבודה תוכננה בפינה שקטה ונעימה בבית, רצפת הפינה, כמו הבית כולו חופתה בפרקט עץ בעל מראה טבעי וצמחיה מרעננת מוקמה לצד שולחן עבודה מעץ. פינת העבודה מוקמה לצד חלון גדול המכניס אור טבעי רב, את החלון הוחלט לכסות בווילון גלילה בצבע שחור המרכך את האור הטבעי בחלל. שולחן העבודה נשאר נקי מפריטים על מנת ליצור חלל עבודה מסודר, נקי ונעים.

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

מינימליסטי ומדויק | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

מא’ עד ת’

עיצוב חדר הרחצה

חדר הרחצה עבר שיפוץ מקיף שהחל בהחלפת כל הצנרת והתשתיות. הקירות חופו באריחים דמויי בטון והרצפה חופתה באריחים בעלי גוון שחור הממשיכים ומטפסים על קיר האמבטיה ונותנים תחושת המשכיות ואשליה של גודל בחדר הרחצה. הגוון השחור חוזר על עצמו באלמנטים שונים בחלל ונותן אופי ייחודי ועמוק לחדר הרחצה.

עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

חדר רחצה בגוונים מונוכרומטיים | עיצוב סטודיו בר-גיל קון | צילום שי גיל

מהפרויקט של הגר וטל לקחנו המון טיפים עיצוביים שישמשו אותנו בעתיד, אבל הדבר החשוב ביותר שלמדנו מהם זה לא לפחד מהאלמנטים הנתונים בחלל. בעזרת חשיבה נכונה ניתן לשלב את אותם אלמנטים בתכנון בצורה פרקטית שתהפוך לחלק הרמוני ואינטגרלי מהעיצוב הכללי.

לעמוד הפייסבוק של סטודיו בר-גיל קון – לחצו כאן

לקחו חלק בפרויקט:

צילום: שי גיל

סנטריה: שרוני קרמיקה

ספה וריהוט סלון: ג’ורג’ טופ האוס

כסאות בר: ביתילי

סטול עץ: ניסים ארד

שידות צד חדר שינה: קוביקס

וילונות: וילונות אקספרס דיזיין

אביזרים: גולף אנד קו, TWO.M

אמנות ישראלית מקורית: גלריה פחות מאלף

עציצים: Plant it

נגרות: טל פרל מטבחים

תאורה: קרן אור

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

אולי יעניין אותך גם...

עיצוב חן שדמי | צילום שי אפשטיין

עיצוב חובק עולם : דירה בצבעוניות מזרח אירופאית

זה התחיל בזוג צעיר עם שלושה ילדים קטנים ונגמר בבית פרטי בין שלוש קומות מעוצב בסגנון אקלקטי ייחודי הלקוח מעולמם הפנימי של לפוסט המלא
עיצוב תמי פמפנל שנקר | צילום מאיה אבגר

הסגנון שכובש את ישראל: הדירה שעוצבה בהשראת הג’פנדי

הם התגוררו בבניין דירות ישן בעיר הגדולה ובדיוק כשנגיף הקורונה הכניס והוציא את כולנו מהסגר הם החליטו שהגיע הזמן לשפץ ולהתאים את לפוסט המלא
עיצוב לירון אוטמזגין, סטודיו עדידה | צילום מאיה אבגר

זאת שכבשה אותנו: בצבעי פסטל, חומרים טבעיים והרבה ירוק

בחיפושים אחר הבית המושלם לעיתים אנחנו נוטים לוותר על דירות מסוימות בגלל שאנחנו לא מצליחים לראות את הפוטנציאל הגלום בהם. זה בדיוק לפוסט המלא
Skip to content