עיצוב: יעלה צורף | צילום: אבי מורג

פרויקטים אמיתיים

הום סטיילינג נקודה | הלבשה מחוץ לחדר

2019 November 14 | 1 תגובות

המפגש בין מעצבת הפנים, יעלה צורף והלקוחה התחיל כאשר יעלה התאמנה בסטודיו לפילאטיס של אותה לקוחה. כשאותה לקוחה פנתה ליעלה בבקשה שתתעצב לה את הבית, היא ביקשה להתרכז אך ורק במרחבים הציבוריים שהם בעצם הסלון, המטבח ומבואת חדרי השינה. בעצם הכל חוץ מהחדרים עצמם. אין ספק שליצור מרחב ציבורי מעוצב וזורם הוא לא פחות חשוב מלעצב את שאר החדרים הסגורים בבית, במיוחד אם את מרבית היום מבלים באותם חללים. התכנון היה להפוך את מבואת חדרי השינה לפינת כניסה ופינת עבודה ולחלק בעצם את החלק למספר אזורים ברורים: כניסה, ישיבה, אחסון ועבודה.

 עוד במגזין :

תבנו עליו: האתר שיעזור לכם לבחור את המעצב המושלם – לחצו כאן

סגנונות עיצוב, מי אני? מה אני ? סקנדינבי? אקלקטי? – לחצו כאן

רגע לפני שיפוץ? 10 דברים שצריכים לדעת לפני שבוחרים מעצבת פנים – לחצו כאן

הום סטיילינג או בעברית הלבשת הבית, תשובות לכל השאלות – לחצו כאן

אקלקטי ומחודש

עיצוב הסלון

באופן הכללי בעיצוב הבית נעשתה הרבה עבודה עם חומרים במראה מחוספס וטבעי, ברזל ועץ ממוחזר בשילוב עם עושר של טקסטורות בטקסטיל וצבעים להדגשת האזורים המדוברים. בנוסף היה שימוש רב של פריטים ישנים שקיבלו שדרוג. לסלון לדוגמא, ניקנו כורסאות וינטג’ שרופדו בשילוב צבעים נהדר של ורוד וירוק. שטיח הקילים הצבעוני נותן קונטרסט מעניין לצבעוניות הרכה. הרוך ממשיך בוילון הלבן שמעוטר בסיומת פונפונים שחורים להשלמת מראה הבוהו-שיק. בנוסף, תוכננה במיוחד לנישה בסלון ספריה מברזל עליה מסודרים ספרי קריאה וחפצי נוי. חלק גדול מגופי התאורה אשר נאספו חלקם בשוקי הפשפשים נתנו פתרון לאיזורים החשוכים יותר בבית אשר לוקה בחסר בתאורה טבעית. אחד האלמנטים הבולטים בסלון היא התמונה הענקית בשחור-לבן של בני הבית אשר נתלתה בנישה בין קומת הקרקע לקומת הגלריה. היא בעצם מכניסה אופי וסיפור אישי לקיר העירום.

סלון אקלקטי | עיצוב: יעלה צורף | צילום: אבי מורג

כורסאות שקיבלו רענון | עיצוב: יעלה צורף | צילום: אבי מורג

ספרייה תעשייתית | עיצוב: יעלה צורף | צילום: אבי מורג

צילום משפחתי | עיצוב: יעלה צורף | צילום: אבי מורג

השקט שבלב הבית

עיצוב המטבח

גם במטבח לא וויתרו על התחושה הנקייה בעיצוב כאשר הקיר המרכזי חופה באריחים 10/10 לבנים ונצבע בצבע כחול להשלמת המראה האקלקטי. שולחן האוכל הוחלף לשולחן מעץ ממוחזר ואת התחושה הטבעית של החלל משלימים שלל העציצים ששולבו בכל מיני פינות.

מטבח שקט | עיצוב: יעלה צורף | צילום: אבי מורג

ירוק מוסיף המון | עיצוב: יעלה צורף | צילום: אבי מורג

שולחן מעץ ממוחזר | עיצוב: יעלה צורף | צילום: אבי מורג

עולם שלם מחוץ לחדר

עיצוב מבואת חדרי השינה

יעלה גילתה את הפוטנציאל הטמון גם במבואה עצמה והפכה את אותו חלל ריק בין חדרי השינה לפינת עבודה. פינת התלייה בהמשך המסדרון נצבעה בירוק עמוק והיא נתחמה באותן קורות עץ ממוחזר שעליהן הונחו ווי תלייה מברזל. בנוסף נבנה במיוחד ספסל עשוי מושבים של כיסאות ישנים שנאספו על ידי בעלת הבית אותם צבעו בשחור מבריק וריפדו מחדש בבד צהוב עם דוגמא טרופית בשילוב ניטים מוזהבים.

פינת עבודה חמימה | עיצוב: יעלה צורף | צילום: אבי מורג

סטיילינג בכל פינה | עיצוב: יעלה צורף | צילום: אבי מורג

אוסף של פרטים יחודיים | עיצוב: יעלה צורף | צילום: אבי מורג

דיטיילז | עיצוב: יעלה צורף | צילום: אבי מורג

צבעים בהירים ונעימים | עיצוב: יעלה צורף | צילום: אבי מורג

אפשר לומר שהרקע שממנו מגיעה יעלה של עולם הקולנוע ניכר ביצירתיות ובתעוזה שלה לשלב אלמנטים לא קונבנציונליים על מנת ליצור מראה אקלקטי, צבעוני ומדויק. מצד אחד הריפוד הצהוב-טרופי, הפונפונים השחורים ושטיחי הקילים זורקים אותנו לאיזור הבוהמייני. מצד שני הספרייה השחורה מברזל מכניסה אלמנט תעשייתי. הכפריות באה לידי ביטוי בפריטים כמו קונסולת הכניסה מעץ גושני ממוחזר והוינטג’ יוצא בכלל מתוך כורסאות יד שניה שרופדו מחדש. הטאצ’ האישי של יעלה בא לידי ביטוי ביכולת שלה למצוא פריטים מיוחדים שאין בכל חנויות העיצוב, להעניק להם מראה חדש, כזה שלא ייראו בשום מקום אחר.

 

לאתר הבית של יעלה צורף – לחצו כאן

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

אולי יעניין אותך גם...

עיצוב חן שדמי | צילום שי אפשטיין

עיצוב חובק עולם : דירה בצבעוניות מזרח אירופאית

זה התחיל בזוג צעיר עם שלושה ילדים קטנים ונגמר בבית פרטי בין שלוש קומות מעוצב בסגנון אקלקטי ייחודי הלקוח מעולמם הפנימי של לפוסט המלא
עיצוב תמי פמפנל שנקר | צילום מאיה אבגר

הסגנון שכובש את ישראל: הדירה שעוצבה בהשראת הג’פנדי

הם התגוררו בבניין דירות ישן בעיר הגדולה ובדיוק כשנגיף הקורונה הכניס והוציא את כולנו מהסגר הם החליטו שהגיע הזמן לשפץ ולהתאים את לפוסט המלא
עיצוב לירון אוטמזגין, סטודיו עדידה | צילום מאיה אבגר

זאת שכבשה אותנו: בצבעי פסטל, חומרים טבעיים והרבה ירוק

בחיפושים אחר הבית המושלם לעיתים אנחנו נוטים לוותר על דירות מסוימות בגלל שאנחנו לא מצליחים לראות את הפוטנציאל הגלום בהם. זה בדיוק לפוסט המלא
Skip to content