זה אולי נשמע כמו התחלה של תסריט טוב לסדרת סיטקום מתוקה, אבל התסריט הבא הוא לגמרי אמיתי: בדירה קטנה בצפון תל אביב גרים זוג עם שלושה ילדים ושלושה חתולים וקיר אחד כחול ולכולם נעים ומרווח. כשהזוג התל אביבי פנה אל מעצבת הפנים, יעל גורביץ', הם ביקשו ליצור חלל מרווח, נוח ואסתטי. על מנת להגיע לתוצאה הרצויה גורביץ שיתפה פעולה עם מעצבת הפנים עינת ארליך, היה צורך לשנות את כל הפונקציות הקיימות של הבית, להחליף תשתיות, להרוס את כל הקירות ואת כל המערכות הפנימיות ובעצם לתכנן את הדירה מחדש ומהשורש. המשפחה אשר הקימה את ביתה בדירת 75 מ"ר בצפון הישן של תל אביב קיבלה בית חדש (ישן), עם המון מרחב אישי ופיזי בסגנון אקלקטי מושלם.
בשלב הראשוני היה צורך להרוס את הקיים, על מנת להתחיל מחדש: תוכנן חלל ציבורי אחד נעים ומואר שמשלב בין הסלון, פינת האוכל והמטבח. מאחר שנבחרו אריחים אוריינטליים דומיננטיים לחלל הציבורי כדי לייצר מראה אקלקטי משהו, הריהוט שנבחר עבור הסלון התאפיין בצבעים שקטים ובריהוט מינימליסטי.
מול המטבח ולאורך כל המסדרון תוכננה יחידת אחסון גדולה ומכילה המשלבת בתוכה גם את פינת העבודה של הבית ודרכה גם ניתן להיכנס לחדרים השונים. ליחידה הזו בחרו להשתמש בברזל שחור ורקע כחול עז ואמיץ שבעצם יצר קיר כח מרשים ומעניין. גם במטבח אשר נמצא בחלל אחד עם הנישה הכחולה, היה צורך להשקיט את פרטי הנגרות ולכן נבחרו גוונים ניטרליים יחסית כמו אפור חם, בשילוב עם עץ.
לא ייאמן שבדירה קטנה יחסית בגודלה, ניתן לייצר כל כך הרבה מרחב ופרטיות. גם ההורים זכו לחדר רחצה פרטי ואינטימי, שנבנה בגובה, על מנת לאפשר התקנת תשתיות חדשות שלא היו קיימות. האילוץ הזה יצר עניין בחדר השינה: המדרגות לחדר הרחצה הוסבו גם למגירות ומדפים, מחיצת ברזל נבנתה בין החדרים כדי לחסוך כל סנטימטר, והמראה שהתקבל הוא מיוחד ודרמטי וזורם עם הקו העיצובי של שאר הבית.
גם במתחם של הילדים היה חשוב לשמור על מקסום החלל ולכן למשל בחדרה הפרטי של הילדה הבכורה נבנה ארון קיר דו צדדי על מנת לחסוך בקיר וליצור מקומות אחסון רבים ככל האפשר. התאומים הקטנים זכו ליחידת ילדים פרטים המשלבת חלל שינה וחלל משחקים.
בדירה התל אביבית הקטנה קיים קסם שקה להסביר אותו במילים. התכנון המקורי היה ליצור חלל ציבורי אחד שהוא נעים ומואר עם הרבה פתרונות אחסון, ועם הרבה חשיבה יצירתית, כל אחד מדיירי הבית זכה במרחב פרטי ומעוצב. . האהבה של המשפחה לסגנון הרטרו, התוותה את הקו העיצובי ואין ספק שהבית אכן קיבל מראה אקלקטי ולא שגרתי. יעל משתפת את הטיפ שלה עבור הפרויקט המורכב והמרגש: " אני חושבת שהחלק החשוב ביותר בפרוייקט הזה ובכלל הוא ההקשבה ללקוחות, אותם אנשים שיגורו בבית, שכל שינוי, בחירה עיצובית ותכנונית ישפיע על אורך חייהם באופן יומיומי. האיזון הנכון בין הצרכים, הנטייה והרצונות של הלקוחות לבין השיקולים המקצועיים והעיצוביים של המעצבת יבטיח פרוייקט מוצלח ומספק."