אנחנו הכי אוהבים את החורף. כי אין כמו להתכרבל על הספה המפנקת עם כוס שוקו חם וכירבולית מול בינג' של הסדרה האהובה עלינו.
בתכלס, זה לא באמת משנה אם עיצבתם את הסלון בצורה מושלמת לחורף. מה שבאמת עושה את האווירה הוא הכירבולית הנעימה. אז אם אתם אוהבים לשים את הכירבולית סביב הכתפיים, להניח אותה על המשענת של הספה או לזרוק אותה בנונשלנטיות על המיטה מצאנו את עשרת הכירבוליות שישדרגו את הבית שלכם ברגע, יוסיפו לו צבע, סטייל והרבה חום ואהבה.
שמיכת כותנה יפהפייה בגווני חמרה טבעיים עם דוגמה גיאומטרית מרהיבה. מתאימה במיוחד כשמיכת טלוויזיה בסלון או ככיסוי מיטה בחדר השינה.
שמיכת כותנה עם עיטור גיאומטרי | RENN
שמיכת פיקה עשויה 100% כותנה בצביעת סטונווש בעלת מראה מעודכן ועכשווי. השמיכה נעימה למגע ועוזרת להתכרבלות מושלמת בכל ימות השנה.
שמיכת פיקה קאמל | בייסיק סטודיו
שמיכה רכה ונעימה למגע עשויה 100% כותנה בהדפס פסים בגווני כחול ולבן. תהפוך כל ערב מול הטלוויזיה לפינוק מושלם.
כירבולית עשויה 100% כותנה | קסטרו
כירבולית נעימה ומפנקת ממותג HAY, עשויה מכותנה קלה ונעימה למגע בעיצוב משבצות מקומטות עם פרנזים. השמיכה מגיעה במגוון צבעים לבחירה.
שמיכה מכותנה קלה ונעימה למגע | טולמנס
כירבולית וופל עשויה 100% כותנה צבועה בצביעה ידנית המעניקה לשמיכה מרחב גוונים עצום ומלא ביופי. השמיכה עשויה באריגת כוורת מיוחדת המספקת לה נפילה נוזלית ונעימה.
כירבולית וופל חרדל | בדים TLV
שמיכה רכה ונעימה, ארוגה מכותנה ממוחזרת. בעלת פסים הנותנים לה אופי ושומרים על מראה אלגנטי ונעים.
כירבולית ארוגה מכותנה ממוחזרת | פורט
ליין השמיכות של המעצבת הדנית METTE DITMER, עשויות 100% כותנה בצפיפות עריגה רכה ונעימה. מתאימה במיוחד לערב מפנק בסלון או כפריט עיצובי של ממש בחדר השינה.
כירבולית עשויה 100% כותנה בצפיפות עריגה רכה | טולמנס
שמיכת שניל עם דוגמת משבצות בגוונים טבעיים ועדינים, שמיכה רכה ומפנקת עשויה פוליאסטר ומכניסה אווירה טבעית ונעימה לסלון.
שמיכת שניל משובצת | זארה
שמיכה ארוגה בגווני כחול עמוק של המותג הדני FERM LIVING, קלילה ונעימה עם סיומת פרוצה עשויה 100% בד כותנה רך ומפנק.
שמיכה ארוגה בגווני כחול עמוק | FERM LIVIN
מצאתם את הכירבולית המושלמת שתחמם אתכם בימים הקרים? כל מה שנשאר לכם לעשות זה להכין פופקורן ולהיזרק מול הטלוויזיה לערב שכולו בינג'.