פרויקטים אמיתיים

ארבעה מפלסים, חלונות עץ אותנטיים וסטייל אירופאי

2021 April 22 | 0 תגובות

מכירים את זה שאתם רואים משהו ויודעים מהרגע הראשון שהוא הולך להיות שלכם? זה מה שקרה לבני זוג מהמרכז שהתאהבו במבט ראשון בוילה ברעננה. הוילה, 230 מ”ר המחולקים לארבעה מפלסים, עם חלונות עץ אותנטיים, גינה פנימית ירוקה, ריצוף פרלטו ייחודי ואופי אירופאי שלא רואים בבתים החדשים בישראל.

לאחר שחיפשו מעצבת פנים ונחשפו לפרויקטים שלה ברשתות החברתיות הם ידעו שמעצבת הפנים עופרי דרור היא המתאימה ביותר לעיצוב ביתם החדש והתאמתו לצרכים ולרצונות שלהם. יחד הם יצאו לתהליך שנמשך כחודשיים וכלל שיפוץ מקיף של הבית כולו, תוכניות עבודה, חלוקת חדרים, בחירת חומרים, הנחיות לקבלן והלבשת הבית כולו.

בעלת הבית נגעה בתחום העיצוב וידעה מההתחלה התרצה להיות מעורבת ככל האפשר בשלב העבודה מול הספקים ובבחירות הסופיות של הפריטים, “היא בעלת טעם מובהק, וחובבת צבע ופריטי וינטג׳. לעומתה, על תכנון ועיצוב הבית משלב הפרוגרמה כולל תוכניות העבודה הייתי אני – מינימליסטית בעלת העדפה לניקיון חזותי שנע על גווני השחור לבן. כל אחת נתנה דגש על משהו, שתרם לתוצאה הסופית”, אומרת עופרי, “היו אזורים בהם הסגנון העשיר של הלקוחה והאהבה לוינטג׳ נתנו את הטון כמו בסלון והיו מקומות בהם הקו המינימליסטי שלי הוביל כמו בתכנון חדרי הרחצה ובחירת החומרים לנגרות והחיפויים.

הרעיון היה לייצר סינרגיה ושילוב בו הכול יעבוד יחד”.

אקלקטיות ייחודית וצבע

עיצוב הסלון

כאשר נכנסים אל הבית ישנה תחושה של מרחב גדול, פתוח ומואר, הגינה הפנימית נמצאת אל מול הכניסה ומכניסה אור רב ואת הצבע הירוק לחלל הציבורי של הבית. הסלון, שקוע מתחת למפלס הדלת מה שנותן לו תחושת ניתוק חמה ומשפחתית, קיר הסלון נצבע בגוון ירוק עמוק ומלא נוכחות והפך לקיר החוזק בקומת הקרקע ומקשר בין החללים הציבוריים בקומת הקרקע, במרכז הסלון מוקם שטיח גדול ומפנק בעל גוונים חזרים וספה אפורה ורחבה המספקת מקומות ישיבה רבים. בסלון ישנם אלמנטים שונים מעץ בסגנונות שונים המדגישים את האקלקטיות הייחודית בעיצוב.

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

מינימליסטי ומדויק

עיצוב המטבח

המטבח הוא חלל פתוח המופרד מהסלון באמצעות קיר רחב ופתוח משני הצדדים, הקיר המפריד בין החללים חופה בארונות אחסון בגוון ירוק עמוק המחבר בין גווני המטבח לסלון ומלא במקומות אחסון, מולו נבחרו חזיתות בגוון עץ טבעי המשתלב עם פרופיל העץ בחלונות ואריחים בצבע לבן המחפים את קיר המטבח. נבחר פס תאורה ארוך ופונקציונלי המאיר את החלל כולו ותאורת אווירה תלויה המאירה את חלל העבודה במטבח.

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

שימוש בעץ במראה ויטנג’

עיצוב פינת האוכל

בני הזוג רכשו את הבית בזכות חלונות העץ המרהיבים המשרים אווירה אירופאית על הבית כולו, בפינת האוכל יש חלון גדול המחולק לשלוש וממוסגר בפרופיל עץ טבעי ומיוחד, במרכז הפינה עומד שולחן אוכל מעץ טבעי לצד כיסאות בעלי מראה וינג’ מובהק. מעל שולחן האוכל מוקמה תאורת אווירה תלויה מזכוכית ומתכת שהופכת את העיצוב למינימליסטי ומדויק.

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

חמים ורך

עיצוב חדר השינה

חדר השינה חופה פרקט עץ בהיר, במרכזו עומדת מיטה זוגית רחבה ולצידה נבחרו שידות עץ שונות בעלות מראה ויטנג’ מלא באופי. בפינת החלל מוקם עציץ טבעי גדול הנותן לחדר השינה אוירה ייחודית וטבעית ואת חלון הקיר הגדול מחפה ווילון לבן חצי שקוף המרכך את האור הטבעי הרב הנכנס דרכו.

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

טבעי ומלא באופי

עיצוב חדר הרחצה

חדר הרחצה חופה באריחים לבנים נקיים הנותנים קונטרה לריצוף בגוון אפור כהה דמוי ברזל חלוד הממשיך על קירות המקלחון ומכניס אופי טבעי וייחודי לחדר הרחצה, שידת הרחצה בגוון עץ טבעי המוסיף לאווירה הייחודית בחדר הרחצה ומחבר בין מגוון הגוונים והחומרים הנמצאים בחלל. על שידת הרחצה הרחבה נבחרו שני כיורים צפים ומעליהם מראה מלבנית רחבה בעלת מסגרת שחורה המחברת בין התאורה לחלל כולו.

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

עיצוב עופרי דרור | צילום מאיה אבגר

שאלנו את עופרי מה הטיפ שלה לעיצוב מנצח, היא מאמינה שלכל בית יש סיפור היוצר את האווירה שבזכותה בחרו בו. כמו בפרויקט הזה היא ממליצה למצוא את הסיפור והחוזקות ולהדגיש אותם בתמיכת העיצוב החדש. אם זה בחירת בבחירת החומרים, הנוף, המפתחים או כל דבר אחר שגרם לכם לבחור בבית הספציפי הזה. לנו לא נותר אלא להסכים ולהתחיל לחפש את החוזקות בבית שלנו.

לעמוד Pickinteri של מעצבת הפנים עופרי דרור – לחצו כאן

לעמוד האינסטגרם של מעצבת הפנים עופרי דרור – לחצו כאן

לקחו חלק בפרויקט:

צילום: מאיה אבגר

גוון: ירוק, נירלט

סנטריה: דור וצורי

כסאות: טולמס דוט

שולחן: שמרת הזורע

דלתות פנים: שערי ברכה

כלים: תמה

וילונות: טפטים

פריטי וינטג׳: אוסף פרטי של הלקוחה

מטבח: מטבחי הדקל

ארון קיר בחדר הורים: ריביירה

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

אולי יעניין אותך גם...

בית במושב: מול שדות של תותים ותקרות גבוהות

כולנו חשבנו על זה. ואם נודה באמת, אנחנו עדיין חושבים על זה מידי פעם. לגור בחצר של ההורים. מעצבת הפנים אורלי מור לפוסט המלא
עיצוב: אפרת קינן | צילום: גדעון לוין

כשמשפחה גדלה: במקום לעבור, הם הוסיפו קומה ועיצבו מחדש

שמונה שנים עברו מאז שבני הזוג ושלושת ילדיהם רכשו את מבנה הקבלן והפכו אותו לבית, מאז, המשפחה התרחבה והבית שבזמנו התאים למידותיהם לפוסט המלא
עיצוב: שמרית משען אברמוביץ | צילום: שירן כרמל

ארבע כניסות ומשפחה אחת: בית בסגנון אתני מרוקאי

כל תהליך של שיפוץ או בניה מתחיל בתכנון מקדים. כזה שמדייק את המבנה, את חלוקת החדרים ואת העיצוב בצורה כזו שיענה על לפוסט המלא
Skip to content