פרויקטים אמיתיים

דופלקס ישן ברמת אביב שהפך לבית מודרני עם סטייל מטריף

2020 July 27 | 1 תגובות

דירת דופלקס ישנה ברמת אביב הירוקה, 140 מ”ר + 21 מ”ר מרפסות, השייכת למשפחה,  התחדשה בתכנון, שיפוץ, עיצוב פנים והלבשה ע”י סטודיו דיטיילס. הלקוחות ביקשו בית הצגה. יצירת בית חם, משפחתי ומזמין העונה על הצרכים הפונקציונאליים בסגנון עיצובי נקי ובצבעוניות חמה.

בשלב הראשון הוגשו ללקוחות 3 אופציות רעיוניות כלליות. מתוכן, נבחרה סקיצה מועדפת וממנה נגזרו תוכניות העבודה לביצוע.  במקביל קוימו  ימים מרוכזים של רכישות חומרי הגמר. הבית מחולק לשתי קומות, בקומת הכניסה: חלל מרכזי, חדר רחצה, חדר אורחים, חדר משחקים וממ”ד. בקומה השנייה – חדר משפחה, חדר ילדים, סוויטת הורים הכוללת חדר שינה, מקלחת ומרפסת. הפרויקט התבצע בשני חלקים: הפעימה הראשונה כללה תכנון ושיפוץ של כחצי שנה. עם סיומו עברה המשפחה להתגורר בבית. לאחר כשנה שכרו הלקוחות את שירות הסטודיו בשנית, לפעימה נוספת של הלבשת הבית שכללה נגרות, ריהוט, טפטים, טקסטיל, אמנות ואלמנטים משלימים. ימי הקניות תואמו מראש ובוצעו לאחר שהתכנון היה מגובש ואושר על ידי הלקוחות.

סה”כ כלל הפרויקט: החלפת חשמל ואינסטלציה בכלל הדירה, שיפוץ חדרי הרחצה, ריצוף ופרקטים בכלל הבית, תכנון תאורה, תכנון הצבת ריהוט ופרטי נגרות. פרט לברזל הבלגי בפתחים ובחלונות, הכל הוחלף ושופץ. רזניק ומנור, בעלות הסטודיו האחראי על הפרויקט, מספרות שהתהליך היה חווייתי ומרגש: יצירת יש-מאין”.

כחול רויאל וחלונות בלגיים

עיצוב הסלון והכניסה לבית

נגיעות כחול-רויאל בטקסטיל הסלון מתכתבות עם החלונות הבלגיים הכחולים, הקיר הכחול במטבח ורצפת המרפסת.  הקרירות הכחולה חוממה בעזרת גווני אדמה של חמרה וטרקוטה – שילוב מדויק, בשל המשקלים המאוזנים שהוא יוצר. בכניסה לבית מוקם ארון כניסה המותאם לאחסון ודקורציה, בגוון בהיר. ישנה נקודת המבט בסלון, ממנה רואים את הדיאלוג בין שתי הקומות ו”סיפור הבית” נפרש לעיניו של המתבונן.

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

חלונות בעלי פרופיל בלגי כחול | עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

חלל כפול ומעוצב | עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

גווני אדמה | עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

עיצוב הכניסה לבית | עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

שילוב גווני הריצוף של החוץ עם הטקסטיל של הפנים | עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

שני פסים וקשר עין

עיצוב המטבח ופינת האוכל

“האתגר הגדול שעמד בפנינו היה תכנון המטבח, כך שמבחינה עיצובית יהיה מעודכן ומבחינה פונקציונאלית ייתן מענה לכלל הצרכים” מספרות רזניק ומנור. המבנה המקורי היה בצורת ר’ ופינת האוכל הוצבה במרכזו ללא חיבור עם החוץ. המטבח עוצב בצורת שני פסים, כך שבמהלך העבודה או הישיבה על האי יש קשר עין עם החוץ ועם כל החלל המרכזי. פינת האוכל מוקמה בחלל ביניים שלא נוצל עד כה מתחת למדרגות. עוד נוספו למטבח גווני דגרדה של כחול-תכלת מעושן בקיר המטבח ומידוף כחול כהה באי המטבח.

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

נותן מענה על כל הצרכים | עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

קיר צבוע תכלת במטבח | עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

פריטים דקורטיביים מינימליסטיים במטבח | עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

פינת אוכל חמימה ומשפחתית | עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

רגוע ונעים

עיצוב יחידת ההורים

חדר השינה של ההורים מינימליסטי באופיו, בעל קווים נקיים ובהירים וטפט ייחודי בקיר שגב המיטה צמודה אליו. הווילונות הלבנים והשטיח הבהיר מעניקים רוך אלגנטי לחלל. חדר הרחצה ביחידת ההורים הוא שילוב של גווני עץ טבעי ואריחים בהירים. כמו כן, היה חשוב לרזניק ומנור לשלב נגרות מעוצבת בהתאמה אישית ועל כן הארונות מתכווננים ומנצלים את החלל באופן מיטבי.

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

קווים נקיים ובהירים בחדר השינה | עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

תקרת עץ מרשימה | עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

עץ בחדר הרחצה | עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

אווירה ילדות נורדית

עיצוב חדר הילדים

ארון חדר הילדים נבנה והותאם בנגרות אישית. הפרקט מתכתב באופן מושלם עם נישת הישיבה מתחת לחלון ועל הקיר מוקם אלמנט תליה ייחודי.

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

אחסון בנגרות מותאמת אישית | עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

פרקט עץ בחדר הילדים עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

לרבוץ בסטייל

עיצוב חדר המשפחה

ספת רביצה מפנקת תחת מוקמה במעין גלריה , ממנה ניתן לרות את הסלון שלמטה. גם כאן ניתן להבחין בשילובי הצבעים המטריפים, הבאים לידי ביטוי באמצעות השטיח, הכריות והשולחן הקטן בגוון חמרה-ורוד.

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

חדר משפחה חמים ומזמין עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

צבע בחדר המשפחה עיצוב סטודיו details | צילום שירן כרמל

“חשוב ללכת אחרי הלב ולא אחרי גחמות אופנתיות” אומרות  בעלות סטודיו דיטיילס. “כמו כן, חשוב מאוד לשכור שירותים מאנשי מקצוע לא פחות ממצויינים, שאתם סומכים עליהם בעיניים עצומות – זוהי הנוסחה שלנו להצלחה ולתוצאה מושלמת”

אין ספק שהתמונות כאן מדברות בעד עצמן- מדובר בתוצאה מושלמת בהחלט.

לאתר של סטודיו detailsלחצו כאן

2.3 3 votes
Article Rating

לקחו חלק בפרויקט:

צילום: שירן כרמל

צבעים: נירלט

סנטריה וריצוף: חזי בנק

ריהוט: הביטאט, טולמנס דוט, prat living

אקססורייז: מריונטה, סטודיו דפני, KNOTS STUDIO, TWO.M, TEMA SHOP, zalkind-hand made furniture

נגרות: אורי סמית – נגריית woodsmit

תאורה: סטודיו וואט, אסף וינברום

פרקט: ויה ארקדיה

טפטים: דקורום

אמנות: 1of135

guest
1 Comment
הוותיק ביותר
החדש ביותר
Inline Feedbacks
View all comments
נועה ק
נועה ק
7 ימים לִפנֵי

יצא ממש יפה, נעים ומרגיע לעין. אשמח לדעת מה הצבע של החלונות הבלגיים. תודה

אולי יעניין אותך גם...

עיצוב פנים גל גרבר | צילום גדעון לוין

בית משנות ה – 70 שעוצב בסגנון מודרני עם נגיעות נורדיות תעשיתיות

זהו סיפור על עיצוב פנים לבית פרטי, 250 מ"ר+ גינה בגודל 50 מ"ר, בהרצליה הצעירה. הבית, שנבנה בשנות ה-70, נרכש ע"י משפחה לפוסט המלא

שילוב בין ישן לחדש בפנטהאוז אקלקטי עם נוף לים

תמיד תהיתם לעצמכם איך זה לקום כל בוקר ולהשקיף אל הים? בני הזוג מהצפון כבר מזמן הפסיקו לתהות וכל בוקר הם מתעוררים לפוסט המלא
עיצוב פנים סטודיו פרץ שולץ | צילום הילה עידו

אקלקטי בגוונים מטריפים- עיצוב דירה מלאת אופי

משפחה בעלת אופי מיוחד וצבעוני- זוג עם שתי בנות, שרצו מאוד להישאר בשכונת מגוריהם אבל לעבור לדירה גדולה יותר ולאפשר חדר פרטי לפוסט המלא
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x