פרויקטים אמיתיים

דירה תל אביבית אמיתית שהשתנתה כמו זיקית

2020 February 27 | 0 תגובות

כשקיבלנו את התמונות של הדירה היפהפייה הזו בשכונת מעוז אביב בת”א, התקשינו להאמין שחצי שנה לפני שהן צולמו, היה מדובר בדירה ישנה בבניין רכבת.

לאחר סיום תהליך התמ”א של הבניין,  שכרו דיירי הדירה- זוג ותאומות בנות 3- את שירותיו של סטודיו לעיצוב פנים Loros TLV   בכדי שיהפכו אותה לחלל נעים, מזמין וחם.

התוצאה לא פחות ממרהיבה- עיצוב מודרני מוקפד עם נגיעות נורדיות ייחודיות בדירה שטופת אור וטרנדית.

דבר שהקל והיטיב מאוד את התהליך היה טעמה האישי של בעלת הבית והסינרגיה שנוצרה בינה ובין המעצבים. כל הגורמים פעלו בשיתוף פעולה יעיל ופורה וכך נולדה העיצוב היפהפה.

המטרה שהגדירו לעצמם המעצבים היתה ליצור דירה מוארת, מרווחת, פרקטית ומלאה סטייל בינלאומי. לאחר שראינו את התמונות, אנו יכולים לומר בבטחה כי המטרה הושגה בהצטיינות יתרה.

הדירה כוללת סלון, מרפסת מוארת, פינת אוכל, מטבח פרקטי בעל חללי אחסון, חדר משפחה נעים, חדר שינה בעל גוונים מרגיעים וחדר קסום לילדות.

קיר כח וזרימה בחלל

עיצוב הסלון

הסלון עוצב מתוך תפיסה שבכדי ליצור אווירה טבעית ונעימה יש להימנע מעומס של רהיטים וחפצים.

 בכל אובייקט אשר נבחר לחלל, הושם דגש על קלילות, טבעיות וחום טבעי במרחב.

תחושתה הקלילות באה לידי ביטוי גם בבחירת הספה שצבעה אפור כהה, והיא רכה, ארוכה ובעלת רגליים שחורות ודקות המעניקות לה מראה קליל.

בסלון ישנם שני שולחנות שונים האחד מהשני- האחד עשוי שילוב עץ ומשטח קש והשני עשוי םלטה מתכתית שחורה בעלת רגליים דקות ונגיעות פליז- חומר אשר חוזר על עצמו בפרטיה הקטנים של הדירה ומעניק לה נגיעות מוזהבות ותכשיטיות.

בנוסף הוצבה בסלון כורסת קש גדולה ומעוצבת בטקסטורות וצבעים שוני, כגון כרית בהדפס שחור לבן וכרית עשויה חבל טבעי, המתחברת בגווניה לשולחן הסלון ולכורסת הקש.

אין ספק שאחד מהפריטים הדומיננטיים בדירה הוא תמונת הטקסטיל הגדולה שתלויה על קיר הסלון. התמונה קובעת לחלל את הטון, כמעט מכל נקודת מבט. למרות גודלה, גווניה המונוכרומטיים מעניקים תחושת רוגע והדפס הטקסטיל שעליה יוצא אשלית  טבע בתוך הבית. את רצפת הסלון מעטר שטיח גרפי גדול המשלב צבעים עדינים בגוונים האהובים על בעלי הדירה.

קיר הסלון הגדול והמשמעותי זכה לאפקט בגימור בטון ועליו נתלו מדפי מסגרת דקים וקונטרסטיים בצבע לבן, עליהם הונחו פרטי סטיילינג.

מזנון הטלוויזיה, הצמוד לקיר הדומיננטי, הינו בעיצוב אישי בעל ידיות עגולות העשויות יציקות פליז, ותואם בסגנונו לקונסולה הוורדרדה הממוקמת בכניסה לדירה.

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

וירטינה גדולה המכניסה אור טבעי רב לחלל | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

חלל ציבורי פתוח חמים ומואר | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

שימוש באלמנטים רבים מהטבע | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

קיר טלוויזיה המדמה בטון | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

פרקט עץ חמים המחפה את הרצפה | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

חופשי על הבר

עיצוב המטבח

בחלקו הפנימי של חלל המגורים, ממוקם המטבח.

הוחלט על הוספת אי גדול ורחב, שיאפשר לדיירים ישיבת בר ובנוסף יעניק מקומות אחסון נוספים במטבח- תוספת אשר בדיעבד התבררה כמשמעותית ושימושית מאוד עבור הדיירים ביומיום.

הצבעים שנבחרו למטבח הם אפור- מנטה בהיר בשילוב עץ אלון ומעל האי נתלו גופי תאורה בגדלים וצבעים שונים.

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

שילוב של עץ טבעי בעיצוב המטבח | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

אי ישיבה במרכז המטבח | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

חלל פתוח אוורירי ומואר | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

ארוחה באוויר הפתוח

עיצוב פינת האוכל

פינת האוכל מוקמה בסמוך למרפסת הדירה גם בכדי לאפשר ישיבה בקרבת נוף המרפסת (כשעץ הברוש הנהדר קורץ מהצד) וגם בכדי לאפשר רצף של “שטח אירוח” כאשר ויטרינות המרפסת נפתחות.

לשם כך נבחר שולחן עגול בצבע לבן וסביבו מוקמו כסאות רשת אווריריים. במרכז פינת האוכל, על התקרה, נתלה גוף תאורה אלגנטי ומעוצב בגוון ורוד עתיק.

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

בחירת אמנות מדויקת ומלאת מחשבה | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

כחול דומיננטי בחלל אינטימי

עיצוב חדר השינה

דיירי הבית ביקשו שחדר השינה יעוצב כחלל זוגי ואישי. ליצירת התחושה האינטימית נבחר הצבע הכחול לקיר גב המיטה וכך מתקבלת קונטרה צבעונית לרצפת הפרקט.

על אחד הקירות מוקמה כמו “נשענת” מראה בעלת מסגרת מתכתית שחורה, שנקנתה בהזמנה אישית, ועל הקיר נתלו תמונות ממוסגרות עץ של פרינטים בשחור, לבן ותכלת.

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

חדר שינה רך ונעים | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

יחידת הורים מפנקת | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

גוון קיר כחול עמוק | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

אווירת ילדות בסטייל

עיצוב חדר הילדות

חדר הילדות ממוקם ממש בסמוך לחדר המשפחה. בחדר מתגוררות זוג תאומות בנות 3.

הצבעים שנבחרו לחדר הם עדינים מצד אחד, אך עדיין כאלה שמעניקים אווירה שמחה וילדותית. בנוסף, נבחרו מדפי קוביות עץ עבור הנחת ספרים וסטיילינג.

בחדר ישנו קיר שלם מחופה בטפט בצבע פודרה עם עיטורי קונפטי מוזהב ושטיח גרפי צבעוני מונח על רצפת הפרקט.

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

חדר ילדים מעוצב | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

מינימליסטי ומדויק | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

במקום חדר חמישי, חלל משפחתי

עיצוב חדר משפחה

פינת המשפחה תוכננה במקור כחדר חמישי בדירה. המעצבים וזוג הדיירים קיבלו יחדיו החלטה להרוס את קיר החדר ובכך למעשה ליצור במרכז חלל חדרי השינה פינת משפחה נעימה ומפנקת שתשמש את המשפחה כפינת משחקים וטלוויזיה.

לקיר הטלויזייה תוכננה ספרית מתכת לבנה ודקה, בתוכה משובצים ארונות וגבים עשויים עץ, על מנת “לחמם” אותה מבחינה צבעונית.

כמו כן, נבחרה לפינת המשפחה ספה גרפית גדולה ומודולרית שתאפשר בה שימושים שונים.

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

פינת משפחה מפנקת | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

פינה חמימה ומשפחתית | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

הנה ברוש לבדו

המרפסת

את נוף הבית צובעת בירוק צמרת עץ ברוש השוכן בסמיכות מושלמת אל המרפסת ונותן תחושת טבע רעננה.

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

מרפסת מזמינה ונעימה | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

להשקיף אל הנוף התל אביבי הירוק | עיצוב פנים loros | צילום יואב פלד

מהרגע בו נכנסו המעצבים לחלל הדירה הם זיהו את הפוטנציאל האדיר הטמון בה.

טרם החלו את תהליך העיצוב, הם למדו את טעמה האישי והטוב של בעלת הבית, אשר מעורה מאוד באלמנטים עיצוביים ובטרנדיים עכשיווים ופעלו יחד איתה לאורך הדרך.

במהלך השיפוץ והעיצוב התנהל שיח פתוח, יצירתי ופורה בין הדיירים והמעצבים והדבר הקל על העשייה, גרם לה להיות מהנה וכמובן, הביא לתוצאה המושלמת.

או כמו שאנחנו קוראים לזה: LOROS תעצבו לנו בית!

לאתר של lorosלחצו כאן

לקחו חלק בפרויקט:

צילום יואב פלד | נגרות דגם רהיטים | מטבח | Da Cucina Kitchens ספה ומרבץ – בדוסה | תאורהPas Normal, שקע ותקע | כסאות | United Seats – Pick Up שולחנות וכסאות ביתילי | סטיילינג וטקסטילH&M HOME  | ידיות ישראלי | עציצים וצמחים משתלת ירקונים | כלי קרמיקה יפי שטיינברגר | סטיילינג – Gloria Mundi מראות וזכוכית – מוטי שאוור

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

אולי יעניין אותך גם...

עיצוב רונית שקרצ'י | צילום מאור מויאל

לזכות בפגישה עם מעצבת פנים | עיצוב כפרי לייט בדרום

גם אתם תמיד חולמים על לזכות בפגישה ייעוץ עם מעצבת פנים או שזה רק החלום שלנו? בני זוג מהדרום עקבו באדיקות אחרי לפוסט המלא
עיצוב שרית זיו אלון | צילום איתי בנית

לעצב בפיג’מה – כשהמעצבת פנים היא שכנה התוצאה חייבת להיות וואו

מכירים את המשפט "הדשא של השכן ירוק יותר"? במקרה של משפחה צעירה מהמרכז אנחנו לא בטוחים שהוא נכון. זוג הורים שהתחילו את לפוסט המלא
עיצוב רוני ארליך | צילום דנה סטמפלר עשהאל

250 מ”ר של סטייל כפרי בעיר הכי אורבנית

הבשורה הגדולה ביותר, כנראה, שהביאה עימה ההתעניינות המחודשת בעיצוב הכפרי, היא האפשרות להכניס אותה גם לבית שנמצאת במרכז כרך סואן. פתח תקווה לפוסט המלא
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x