פרויקטים אמיתיים

קליל, קלאסי, כפרי וחם | בית שהוא מושלם

2020 April 13 | 0 תגובות

בני זוג שרכשו בית קיים בשוהם, ביקשו להתאים אותו לצרכיהם ולסגנון אותו הם אוהבים.

לצורך כך הם שכרו את שירותיו של משרד הלל אדריכלות ועיצוב פנים- שירה מוסקל והדס רוט.

הבית הקיים היה במצב טוב יחסית, אך היו בו בעיות תכנוניות שדרשו פתרונות יצירתיים.

טרם החלו השיפוץ והעיצוב, נעשה תכנון יסודי ומעמיק, כולל הזמנת כל המוצרים וסיכום על בעלי המקצוע מבעוד מועד. הדיירים מצידם, שיתפו פעולה באופן מושלם ותרמו למהירות בה נעשה הפרויקט- ארבעה חודשים בלבד.

הבית שהתקבל הינו בית בעיצוב קליל וקלאסי אך גם אישי, חם וכפרי, כבקשתה של הלקוחה.

אז מה יש לנו כאן? הכל😊  ניגודי צבעים בהירים וכהים, שילובים של ברזל ועץ וצבעוניות מפתיעה בבחירת הריהוט והטקסטיל.

מחלל חשוך למואר

עיצוב הסלון

הבית המקורי היה בנוי כך שהמטבח היה סגור משאר הבית ומופרד במספר מדרגות מהסלון שגם הוא היה די סגור. הקשר לחצר היה מוגבל והבית היה חשוך. המשימה הראשונה של המעצבות הייתה לפתוח את החלל ולקשר בין הפונקציות השונות, במבט ובגישה.

וכך נוצר סלון רחב ידיים, מואר ויפהפה.

הרצפה חופתה בפרקט עץ והריהוט הינו בגוונים רכים ונעימים, מה שיוצר אווירה הרמונית ונעימה בחלל.

עיצוב פנים הלל אדריכלות

עיצוב פנים הלל אדריכלות | צילום עודד סמדר

עיצוב פנים הלל אדריכלות

עיצוב פנים הלל אדריכלות | צילום עודד סמדר

עיצוב פנים הלל אדריכלות

עיצוב פנים הלל אדריכלות | צילום עודד סמדר

עיצוב פנים הלל אדריכלות

עיצוב פנים הלל אדריכלות | צילום עודד סמדר

אי גדול ומרשים

עיצוב המטבח

המטבח נפתח והפך להיות חלק מהחלל המרכזי.

הארונות בצבע לבן מעניקים תחושה כפרית ונקייה.

 האי הגדול והמרשים מעץ, במרכז החלל, יוצר מראה עשיר ומהווה פונקציה פרקטית ונוחה עבור בני הבית.

עיצוב פנים הלל אדריכלות

עיצוב פנים הלל אדריכלות | צילום עודד סמדר

עיצוב פנים הלל אדריכלות

עיצוב פנים הלל אדריכלות | צילום עודד סמדר

עיצוב פנים הלל אדריכלות

עיצוב פנים הלל אדריכלות | צילום עודד סמדר

עיצוב פנים הלל אדריכלות

עיצוב פנים הלל אדריכלות | צילום עודד סמדר

עיצוב פנים הלל אדריכלות

עיצוב פנים הלל אדריכלות | צילום עודד סמדר

נגיעות של עיצוב וסטיילינג

עיצוב חדר השינה וחדר הרחצה

הבית המקורי היה בנוי כך שבקומת הקרקע נמצאת יחידת הורים וחדר העבודה ובקומה א’ חדרי הילדים, חדר רחצה משותף וחדר משפחה הפונה למרפסת. חלוקה זו נשמרה וחדרי השינה זכו לנגיעות של עיצוב וסטיילינג.

הקו הכללי הוא מינימליסטי ונקי, בצבעים רכים ולתוך החדרים נכנס אור טבעי מבחוץ.

חדר הרחצה רוצף באריחים קלאסיים ושובבים בצבעי שחור לבן וארון האמבטיה הינו בצבע תכלת פסטלי ייחודי ורענן.

עיצוב פנים הלל אדריכלות

עיצוב פנים הלל אדריכלות | צילום עודד סמדר

עיצוב פנים הלל אדריכלות

עיצוב פנים הלל אדריכלות | צילום עודד סמדר

עיצוב פנים הלל אדריכלות

עיצוב פנים הלל אדריכלות | צילום עודד סמדר

משטחים נרחבים

עיצוב המרפסת

הבית נפתח לחצר יפהפייה שזכתה לטיפול מאסיבי כולל בריכת שחייה ומשטחי חוץ נרחבים.

עיצוב פנים הלל אדריכלות

עיצוב פנים הלל אדריכלות | צילום עודד סמדר

“לפעמים הפתרון לבעיה תכנונית נמצא דווקא בהדגשת ה”בעיה”” אומרות מעצבות הפרויקט. “במקרה של הפרויקט הזה, המדרגות בים המפלסים בקומת הכניסה, הפכו מאילוץ לאובייקט מוביל בחוויית המגורים בבית. הוא הפך למקום בו הכי כיף לשבת עם כוס קפה ולהביט על החצר היפה”.

אנחנו מוכנים לעבור לגור על המדרגות האלו, מחר 😊

לאתר של הלל אדריכלות – לחצו כאן

לקחו חלק בפרויקט:

שלום ג’רבי- קבלן ומנהל הפרויקט- ש. ג’רבי פרויקטים בע”מ

תמי מזרחי – תכנון

בני עידן – מיזוג

פרקטים + מדרגות – פרקט פור יו

חלונות- מאסטרו אלומיניום

בריקים- קרן סטון

תאורה- תומס תאורה וטורקיז האוס

ריהוט- אסף רהיטים

נגרות- מגיד הנגר

גינון- שלומי פריינטה

וילונות- אורית טראוב

פריטים- טורקיז האוס, חותם, ה.חבושה

ריהוט גן- שבירו

מעקות- ולרי ולקס

ריצופים וחיפוייום- מודי

משטחים- פרביטל

מקלחונים- שאוור

דלת כניסה- וריאציה

שערים- סנפיר

בריכה- בריכות יגל

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

אולי יעניין אותך גם...

עיצוב מרב זהר | צילום שירן כרמל

הבית שמספר סיפור: האחד ישראלי והשניה מקסיקנית

כשהמעצבת מרב זוהר קיבלה בקשה לעצב בית בכפר-ורדים, במרחק נסיעה של יותר משעה מהמשרד שלה, היא אמרה לא תודה. אבל הזוג המקסיקני-ישראלי לפוסט המלא
עיצוב מעין רהב | צילום אביב קורט

פרובנס בכוכב יאיר: הבית שתוכנן ועוצב מחדש

ככל שהחיים עוברים כך הצרכים שלנו מהמקום בו אנחנו מתגוררים משתנים ונדרשות התאמות קטנות או גדולות על מנת שיוכל לשרת אותנו כמו לפוסט המלא
עיצוב: איריס פלס אזולאי | צילום: אושר גולן

האפי האוור: דירת גן שמחה שעוצבה לאחר 20 שנה

מעצבת הפנים איריס פלס אזולאי עיצבה עבור משפחה צעירה את דירת הגן שלהם במודיעין מכבים רעות. הדיירים הגיעו אליה בעקבות פרויקט אותו לפוסט המלא
Skip to content