פרויקטים אמיתיים

בוהו שיק בגווני חמרה: עיצוב פנים בשרון

2021 July 22 | 3 תגובות

גם אתם חושבים לפעמים איך החיים שלכם היו נראים אם היה לכם אח רופא? אחות קונדיטורית? או בן דוד קרוב שיש לו חנות בגדים?

בני הזוג מהמרכז יודעים בדיוק את החיים שלהם נראים כשיש לך בת דודה קרובה שהיא מעצבת פנים. ותנו לנו לגלות לכם סוד, הם הרבה יותר מעוצבים ממה שאתם יכולים לדמיים לעצמכם.

משפחה צעירה מהמרכז החליטה להגשים את החלום ולרכוש את דירת הקבלן הראשונה שלהם. הם פנו אל בת דודתם המוכשרת, מעצבת הפנים אוסי כץ על מנת שתלווה אותם בתהליך חיפוש הדירה, התכנון והעיצוב המתאים והמדויק ביותר עבורם.

הדירה, דירה שהתגוררו בה כשלוש שנים ומטרת השיפוץ הייתה להתאים אותה עבור הצרכים של המשפחה הצעירה. כבר מהשלבים הראשונים של התכנון, בעלת הדירה ידעה בדיוק מה הוא רצתה – דירה מלאה באופי, מפוצצת שיק, מלאת אהבה בגווני חמרה וטרקוטה במינון מדויק. “יחד עם הגוונים הנועזים שילבנו גוונים של לבן, קש ועץ שאיזנו והוסיפו את השקט והרוגע. חפרנו, בחרנו, דייקנו, שללנו, ליקטנו, עד שהדירה היפה הזאת התגבשה לה”, אומרת אוסי.

פריטים מעוררי השראה

עיצוב הסלון

כמו כל אושיית רשת עיצוב הסלון היה אחד המרכיבים החשובים ביותר בתהליך. לבעלת הדירה היה חשוב להיות מוקפת בפריטים מעוצבים שימלאו אותה בהשראה וישרו אווירה נעימה על החלל. הבקשה הייתה לעצב סלון בסגנון בוהו שיק נעים ומלא בגווני חמרה טבעיים. במרכז הסלון מוקמו זוג שולחנות סלון מעץ שעברו עם הדיירים מביתם הקודם, נבחרה ספה חדשה ורחבה בגוון אפור בהיר וכריות מעוצבות בגווני ורוד וחמרה, קירות הסלון קושטו בפרטי אמנות בגוונים טבעיים והחלונות חופו בווילונות רכים המרככים את האור הטבעי הרב שנכנס לחלל.

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

יד חופשית לעיצוב

עיצוב המטבח

בני הזוג נתנו למעצבת יד חופשית בהלבשת המטבח על מנת להתאים אותו  לזוג צעיר ואכן המטבח המודרני שהיה בדירה הפך למטבח מזמין וכיפי בעזרת שילוב של פריטים בגוונים טבעיים המתחברים לעיצוב הבית כולו. קיר המטבח חופה באריחים מיוחדים המכניסים עניין רב למטבח. המטבח בנוי בצורת ח’ עם משטח עבודה רחב ואי המאפשר ישיבה, לצד האי נבחרו כיסאות בר מעץ וראטן ומעליו נבחרו גופי תאורה בגווני אדמה שנבחרו במיוחד. הגוונים מתאימים לפלטת הגוונים של הבית כולו ומוספים למטבח קלילות צעירה ומזמינה.

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

לנצל כל פינה

עיצוב פינת האוכל והכניסה

המטרה בעיצוב הדירה הייתה לתת דגש לכל פינה בבית ולנצל אותה בצורה הטובה ביותר, חלל הכניסה קיבלת התייחסות מיוחדת באמצעות נגרות אישית ומקומות אחסון רבים ופינת האוכל עוצבה בסגנון בוהו מינימליסטי עם שולחן אוכל גדול מעץ, כיסאות בעלי גוון נועז ומלא נוכחות וגוף תאורה מקש טבעי. את קיר פינת האוכל מקשטים פרטי אמנות ייחודיים שנבחרו בקפידה ומתאימים לקו העיצובי הכללי של הבית.

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

אי של שקט

עיצוב חדר ההורים

בעלי הדירה, הורים לשתי בנות קטנטנות, המטרה בעיצוב יחידת ההורים הייתה לתת להם מקום מפלט נעים וחמים לנוח בו, החלל עוצב בהתאם למיטה שעברה עם הדיירים מהבית הקודם. קיר גב המיטה נצבע בגוון ורדרד עדין עליו נתלה פריט בוהו בעבודת יד, לצד המיטה תוכנן ארון רחב המספק מקום אחסון רב ומאוורר תקרה בצבע לבן עם נגיעות של עץ טבעי. החדר חופה בפרקט עץ בגוון טבעי הנותן לחדר השינה תחושת חמימות מחבקת ונעימה.

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

להתפרע במתיקות

עיצוב חדרי הילדים

בתהליך העיצוב הצטרפה אל אחותה הקטנה תינוקת קטנה וחמודה, בעיצוב חדרי הילדים החליטו להתפרע במתיקות ולהשתמש בגווני פסטל נעימים כאשר הגוון הוורוד שולט בעיצוב. בחדר הילדה חלק מקירות החלל נצבעו ורוד מעושן וחלק קושטו בסט מדבקות קיר בקונספט יער קסום המכניסות את גווני החמרה הטבעיים לחדר הילדות.

לחדר התינוקות נבחר גוף תאורה המכניס צבע רב לחלל ורהיטים ניטרליים בגווני לבן ועץ טבעי. על הקיר מוקמו מדבקות קיר הניתנות להסרה בקלות בצורת קשת בענן בגוונים טבעיים המשתלבים עם פרקט העץ בצורה הרמונית וחמימה.

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

שילוב חומרים טבעיים

עיצוב חדר הרחצה

את הגוונים הטבעיים החוזרים על עצמם בעיצוב הבית כולו הכניסו גם לחדר הרחצה, שידת הרחצה עוצבה עם פרופיל עץ טבעי ומגירות בצבע לבן עליהן מונח כיור צף ומעליו תוכננה יחידת נגרות עליונה עם מראה במסגרת עץ ומקום אחסון. קירות חדר הרחצה חופו האריחים אפורים עם רובה שחורה המוסיפה עומק רב לחדר הרחצה.

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

עיצוב אוסי כץ | צילום קרין רבנה

כששאלנו את אוסי אם היא לא חששה לעבוד עם משפחה היא לא היססה לרגע ואמרה – “עבודה עם משפחה זה משהו מאוד מקרב והכל עניין של גישה בריאה וזה משהו שבסופו של דבר קירב בנינו”.

לאתר של מעצבת הפנים אוסי כץ – לחצו כאן

לעמוד pickinteri של מעצבת הפנים אוסי כץ – לחצו כאן

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

אולי יעניין אותך גם...

עיצוב מרב זהר | צילום שירן כרמל

הבית שמספר סיפור: האחד ישראלי והשניה מקסיקנית

כשהמעצבת מרב זוהר קיבלה בקשה לעצב בית בכפר-ורדים, במרחק נסיעה של יותר משעה מהמשרד שלה, היא אמרה לא תודה. אבל הזוג המקסיקני-ישראלי לפוסט המלא
עיצוב מעין רהב | צילום אביב קורט

פרובנס בכוכב יאיר: הבית שתוכנן ועוצב מחדש

ככל שהחיים עוברים כך הצרכים שלנו מהמקום בו אנחנו מתגוררים משתנים ונדרשות התאמות קטנות או גדולות על מנת שיוכל לשרת אותנו כמו לפוסט המלא
עיצוב: איריס פלס אזולאי | צילום: אושר גולן

האפי האוור: דירת גן שמחה שעוצבה לאחר 20 שנה

מעצבת הפנים איריס פלס אזולאי עיצבה עבור משפחה צעירה את דירת הגן שלהם במודיעין מכבים רעות. הדיירים הגיעו אליה בעקבות פרויקט אותו לפוסט המלא
Skip to content