פרויקטים אמיתיים

עיצוב דירה – חיבור בין מעצבת פנים למשפחה צעירה

2019 March 24 | 0 תגובות

לא פעם שמענו מעצבות מדברות על הקשר המיוחד שלהן עם המשפחות להם הן מעצבות את סביבת החיים שלהם. על זה שהתקשורת בין הדיירים למעצבת היא העיקרית ביצירת חלל נעים שכיף לחיות בו.

משפחה צעירה עם שני ילדים קטנים רכשו את דירתם הראשונה. הם הגיעו אל מלבישת הפנים קרן גרוס בלי רעיון מגובש לסגנון העיצובי אותו רצו וביקשו בית שישקף אותם אך יחד עם זאת יתאים להם לעוד שנים רבות.

המשפחה חיפשה בית מואר ושמח וביקשה לשמור על האור הטבעי בחלל גם בבחירת הצבעים בעיצוב. הדירה היא דירה רחבה עם פתחים גדולים והמון אור טבעי. יחד עם המעצבת הם בחרו בסגנון קלאסי ייחודי עם זריקות צבע עדכניות ושמירה על קו מינימליסטי, מיוחד ומלא תעוזה.

קיר גדול ומיוחד

עיצוב הסלון

הסלון מורכב מקיר ברוחב 7 מטרים שהפך לקיר הטלוויזיה, הקיר הוא גדול ומשמעותי בכלל והוחלט לצבוע אותו בגוון קורל עדין המכניס לחלל חמימות נעיצה ומייצר תחושת אינטימיות, מלבד הצבע הקיר נשאר מינימליסטי ונקי. על מנת לתרום לאווירה החמימה את הרצפה חיפו בפרקט עץ היוצר איזון מושלם בין הקיר הגדול לתחושת האינטימיות בחלל.

מהסלון ניתן לצאת אל המרפסת ונבחר וילון גדול המכסה את הוויטרינה ותורם לתחושה רחבה יותר בחלל, לווילון הוצמדה חצאית עם פרטים מיוחדים המשתלבים בשאר הפריטים בסלון ומייצרת תנועה נעימה וזורמת. העיצוב בסלון בא לידי ביטוי בבחירת הטקסטיל המחבר את העיצוב כולו והופך אותו לחלל הרמוני ונעים.

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב צבעוני ונועז | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

חמים ומשפחתי | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

קיר כח מינימליסטי ומיוחד | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

איזון מושלם של צבע וחומר | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

שולחנות סלון ייחודיים | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

חשיבה מדויקת

עיצוב המטבח

תחילה בין המטבח לסלון חצצו עמודי גבס שחסמו את החלל, הוחלט להוריד אותם ולהפוך את החלל לפתוח, מרווח ומואר בעל זרימה ייחודית ומעניינת. ארונות המטבח עם חזיתות פורמייקה נקיות בגוון אפרפר עם ידיות שחורות ונקיות, המטבח הוא חלל לא גדול במיוחד ולכן הצריך חשיבה מדויקת על פתרונות אחסון, משטח העבודה ממשיך והופך למקום ישיבה וגופי תאורה פונקציונליים בגוון שחור נתלו על התקרה.

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

מטבח בהיר ומיוחד | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

חיפוי המוסיף לאווירה | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

אלמנטים מיוחד | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

שילוב חומרים מלא עומק | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

אלמנטים מינימליטסיים | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

שולחן בלגי מעוצב

עיצוב פינת האוכל

פינת האוכל מחזקת ומעצימה את המטבח, השולחן הוא שולחן בלגי בגוון שחור, השולחן מעוצב בקווים נקיים ועדינים אך הוא מלא נוכחות בחלל. את כיסאות פינת האוכל בחרו בגוונים שונים היוצרים יחד צבעוניות נעימה ורגועה המתכתבת עם שאר האלמנטים בחלל הציבורי בצורה הרמונית ומדויקת.

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

שולחן בהזמנה אישית | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

כיסאות מלאים בצבע | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

פינת אוכל פתוחה ומשפחתית | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

שילוב נועז של אלמנטים | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

נעים, נקי ומעוצב

חדר הורים

חדר השינה של ההורים לא היה פונקציונלי, הוא היה מחולק עם נישות פתוחות ואזור ארונות פתוח ולא מתוכנן כראוי. את הנישות הוחלט לסגור לארון אחסון נסתר המשמש לאחסון של מצעים, מגבות ובגדים ואת האזור של הארונות הוחלט לסגור לחדר ארונות קטן, מפנק ומאורגן. העיצוב בחדר ההורים הוא קווים נקיים בגווני פודרה בהירים ועדינים, החדר כולו מחופה פרקט התורם לאווירה המפנקת בחלל ווילונות רכים בגוון גרז’ מבד נשפך ועשיר מכסים את החלונות ומאפשרים לאור הטבעי לחדור לחלל.

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

שקט ומפנק | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

מקומות אחסון מיוחדים | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

גוונים בהירים ונעימים | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

חדר רחצה מעוצב | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

אלמנטים מלאים באופי | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

שילוב הרמוני של חומרים | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

אלמנט מרכזי מעוצב

עיצוב חדר הבת

המטרה בעיצוב חדר הילדה הייתה ליצור חלל שיתאים במידה והמשפחה תתרחב, המעצבת השתדלה לשמור על צבעים ניטרליים שיתאימו בעתיד גם לבן וגם לבת. היא בחרה פריטים נקיים ומעוצבים המכניסים לחלל אופי רב ופריטים שיגרמו לילדה להרגיש בנוח אך ניתנים להחלפה בקלות במידת הצורך. הנקודה החשובה בחלל שמקפיצה את העיצוב כולו היא גוף תאורה יוקרתי ומיוחד שהופך את החדר לססגוני ומעוצב.

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

אלמנט מרכזי אחד | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

שילוב של גוונים מלאי עומק | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

בחירת אלמנטים מיוחדים | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

גוף תאורה ייחודי ומלא צבע | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

 

ספר הגו’נגל

עיצוב חדר הבן

הבן מאוד חשש מהמעבר ולכן היה חשוב לזוג לעצב לו חדר בו הוא ירגיש בטוח, הילד אוהב מאוד חיות ולכן נבחר לו טפט חיות מעוצב שנותן את הקו העיצוב לחלל כולו. את הפריטים הנוספים בחלל בחרה המעצבת בקפידה תוך שמירה על קו מינימליסטי נקי ומיוחד. לשמחתם של הזוג בזכות טפט החיות הילד אוהב מאוד את העיצוב ונהנה מהחדר שלו רבות.

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

להכניס את תחביבי הילד לחדר | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

טפט ייחודי ומעוצב | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

שחור ונועז

עיצוב חדר הרחצה של הילדים

ריצוף חדר הרחצה של הילדים נבחר בגוון שחור עמוק, נועז ומיוחד. כל שאר האלמנטים בחלל נבחרו על מנת לתת במה לריצוף העמוק. שידת רחצה בגוון שחור המספקת את אפקט הריחוף וחיפוי קיר בגוון בהיר, נקי ומינימליסטי כמו כל הפרטים שנבחרו לחדר הרחצה.

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

אלמנטים שחורים ומלאי עומק | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

ארון רחצה שחור | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

נועז וייחודי | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

ייחודי וצבעוני

עיצוב שירותי האורחים

חדר שירותי האורחים הוא חלל קטן שהוחלט למלא בצבע, הריצוף הנבחר הוא ריצוף נועז, מעודכן ומלא בצבע ופרטים מדויקים. הריצוף מלא בצבע וצורות וחיפוי הקיר הנבחר הוא בגוון אפור ושקט הנותן במה לריצוף הנועז. השילוב של כל האלמנטים יוצרים חלל מיוחד, צבעוני ומלא באופי.

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

שירותי אוחרים מלאי צבע | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

חיפוי קיר שקט מול ריצוף מלא צבע | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

שילוב הרמוני של צבעים | עיצוב קרן גרוס | צילום שירן כרמל

כשדיברנו עם קרן על הבית המיוחד אותו עיצבה ועל עיצוב בכללי היא סיפרה שהמפתח להצלחה הוא להיות קשובים אחד לשני. “בפרויקט הספציפי הזה הלקוחות סמכו עליי ולכן הפרויקט היה ממוקד והתנהל במהירות וביעילות” היא מספרת. סמכו על המעצבת אותה בחרתם, היא למודת ניסיון, כישרונית ותהפוך את ביתכם לבית עליו תמיד חלמתם.

לעמוד הפייסבוק של קרן גרוס – לחצו כאן

לקחו חלק בפרויקט:

ריצופים וסנטריה: אלבוס | פרקט ודלתות פנים: דומוס nature | וילונות וטפט חדר ילדים: רוזבד | שולחנות סלון, כריות נוי, שידת לילה: ניסים ערד | טפט סלון: מאיירס | תאורה: שקע ותקע | כסאות פינת אוכל ובר: פיק אפ | ארונות חדרי ילדים וחדר שינה: זדקה | שטיח סלון: מיקלולה

הצטרפות לקבוצה של walls

avatar

אולי יעניין אותך גם...

למסגר את הנוף | עיצוב פנים

למסגר את הנוף בעיצוב פנים

הם רכשו את ביתם החדש בעיר השכנה לזו שבה הם מתגוררים אך הבית אותו רכשו אינו התאים לצרכים של המשפחה הצעירה. המשפחה, לפוסט המלא
ראשי עיצוב הדר חורש צור | צילום גדעון לוין

שמירה על הישן שיפוץ דופלקס

החיים מלאים בהפתעות. אם זה הפתעות במקום העבודה, הפתעות של חברים, הפתעות של משפחה. זוג נשוי המתגורר בקומה שלישית בבניין מגורים בשכונה לפוסט המלא
עיצוב יסכה סטו-בורשטיין | צילום אלעד גונן

לחשב מחדש תכנון ועיצוב פנים

לא פעם יוצא לנו לשמוע על פרויקטים שנמשכים זמן רב, אם זה בגלל חוסר החלטיות של הדיירים, בעיות תקציב, היתרים או סיבות לפוסט המלא