פרויקטים אמיתיים

שילוב של סגנונות עיצוב | עיצוב פנים עדי הראל

2018 September 12 | 0 תגובות

כשאתם רוכשים את הדירה הראשונה שלכם כמשפחה אתם מצפים שהיא תהיה כל מה שחלמתם והרבה הרבה יותר.

אז דעו שגם אם המראה הראשוני שלה לא כל כך נראה לכם, בחירה במעצב פנים יכולה לעשות פלאים לחלל ולהפוך אותו בדיוק לכל מה שחלמתם.

לאחר הרכישה של הדירה, פנתה המשפחה אל מעצבת הפנים עדי הראל כדי שתעזור להם להגשים את חלומם ולהפוך את הדירה לבית בו יוכלו לבלות בכיף, לארח באהבה ולגדול יחד כמשפחה.

עדי היא מעצבת פנים והום סטיילינג שחיה ונושמת עיצוב. ומתוך אהבה עצומה למקצוע ולעשייה מגשימה ללקוחותיה את ביתם ומעצבת אותו בעזרת עולמות מלאים בצבע, סגנונות ומרקמים שונים.

את הדירה בחרו לעצב בעזרת שילוב של שני סגנונות עיצוב – נורדי, אקלקטי והתוצאה היא דירה מיוחדת במינה שמתאימה בדיוק לצרכים של המשפחה ולרצונות שלהם.

החלל הציבורי, פתוח ומואר | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

 

החלל הציבורי של הדירה הוא חלל פתוח מאוורר ומואר, מהסלון יש יציאה למרפסת שמהווה המשך ישיר לחלל הציבורי ומעוצבת בהתאם בקווים נקיים ומינימליסטיים, הסלון כולו מעוצב בסגנון סקנדינבי נקי עם פריטים שנבחרו בקפידה על מנת לתת לחלל תחושת מרחב פתוח גדול ונקי.

קיר הטלוויזיה נצבע בגוון כחול עמוק הנותן עומק לחלל, הספה שמוקמה בחלל היא בגוון בהיר בקווים נקיים, שולחנות הסלון גם הם בקווים נקיים ובצבעוניות תואמת לחלל כולו ונבחר שטיח עם טקסטורה עדינה בצבעוניות המאפיינת את הסגנון הסקנדינבי שמחבר את חלל הסלון כולו ויוצר חלל הרמוני ונעים.

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

מטבח שמתכתב עם הסלון | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

בחירת פריטים מדוייקת | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב בקווים נקיים | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

קיר בגוון כחול עמוק | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

שולחנות סלון בקווים נקיים | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

שטיח בסגנון סקנדינבי | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

בשיחה הראשונה של עדי עם הזוג עלה נושא המטבח – הזוג לא התחבר לארונות המטבח הקיימים בדירה והתקציב לא אפשר להחליף אותם. לכן המטבח הפך במהרה להיות מהמשימות המאתגרות יותר שנתקלה בהם עדי במהלך הפרויקט.

לאחר מחשבה רבה החליטה למקם אי במרכז המטבח שישמש כמשטח עבודה נוסף ומקום ישיבה. עדי בחרה לצבוע את האי בגוון כחול עמוק התואם לקיר הסלון ונותן המשכיות לחלל הציבורי של הבית ובעיקר מושך את הפוקס ומנטרל את הפוקוס מארונות המטבח שהזוג לא הצליח להתחבר אליהם בהתחלה. לאי נבחרו כיסאות בר ייחודיים מעץ, אקססורייז בקווים נקיים ותאורה שמשווה למטבח מראה יותר מודרני, נקי ועכשווי.

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

אי שמושך את העין | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

כסאות בר מיוחדים | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

אקססוריז ייחודיים בקווים נקיים | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

פריטים מיוחדים שמשתלבים בחלל | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

פינת האוכל עוצבה גם היא כמו הבית כולו בצורה חמימה ומזמינה, עם שולחן עץ וכיסאות שחורים שעברו יחד עם המשפחה מהבית הקודם שילבה עדי תמונות עם מסגרת זהב שנתלו על הקיר ותאורת וינטג’ שיוצרת פינת אוכל נעימה ומזמינה.

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

פינת אוכל נעימה ומזמינה | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

תמונות שמוסיפות אווירה | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

שילוב של תאורת וינטג’ | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

פריטים משלימים | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

חדר ההורים הוא חדר יחסית קטן, ולמרות גודלו עדי נתנה להם את מקום המפלט הקט והמפנק אותו חיפשו. הרצפה של החדר חופתה בפרקט בהיר ומלא אמירה, ועל קיר החדר מוקם ארון הזזה בגימור עץ עם פירזול שחור ונקי. קיר המיטה נצבע בגוון ירוק מעושן שמוסיף לחלל אווירה מיוחדת ועניין רב למרות גודלו הקטן. המיטה שנבחרה היא מיטה מינימליסטית בקווים נקיים התואמת לקו של עיצוב החדר כולו. כדי להסתיר את מראה האלומיניום של החלון עדי מיקמה וילונות לבנים חצי שקופים המאפשרים כניסה של אור רך דרך החלונות ומשווים לחלל מראה מפנק, מעודן ומיוחד.

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

מיטה בקווים נקיים | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

קיר בגוון ירוק מעושן | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

תמונות קיר מעוצבות | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

צמחיה מרעננת בחלל | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

שימוש בצמחיה כפריט משלים מעוצב | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

החדר של הילד עוצב בצבעוניות מדודה עם חשיבה על העתיד. החדר כולו חופה בפרקט עץ חמים ונעים, חצי מהקיר נצבע בגוון טורקיז ירקרק והרהיטים שנבחרו לחלל הם מינימליסטיים ונקיים, בפינת החדר מיקמה עדי אוהל טיפי מעוצב וזאת על מנת לתת לחדר פן ילדותי מעט אך עדיין לשמור על החלל נקי, נעים ובצבעוניות מדודה.

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

צבעוניות עדינה ומדויקת | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

בדומה לשאר החדרים גם החדר של הילדה חופה בפרקט עץ חמים, אליו נוספו רהיטים בקווים נקיים וייחודיים. חלק מהקיר נצבע בגוון ורוד ניוד המתאים לחדרי ילדות, ארון מעץ מלא שעבר עם המשפחה מהבית הקודם ועבר שיפוץ על מנת לשלב אותו בצורה מושלמת בחלל, סולם במבוק המשמש ליופי ומוקם בפינה של החלל, את החלון מכסה וילון טול המשרה אווירה נסיכותית ומתוקה לחדר כולו. גם כאן העיצוב הוא עם חשיבה על העתיד ושמירה על מינימליזם רך ונקי.

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

חדר נסיכותי ומתוק | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

סולם במבוק ליופי | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

שיפוץ הארון הישן | עיצוב עדי הראל | צילום עדי אקשטיין

הרעיון המרכזי של עדי היה לשוות לדירה מראה קליל ופתוח ולמזער את תחושת הצפיפות תוך שמירה על הפונקציונאליות של הדירה על ידי תכנון נכון והוספה של מקומות אחסון. על מנת להקנות לדירה כולה מראה ייחודי עדי בחרה מספר מוקדי עניין בבית כולו ובצורה חכמה ומדודה הפכה אותם למוקד מרכזי בחלל – מוקד ייחודי, צבעוני ומלא השראה.

לעמוד הפייסבוק של עדי הראל – לחצו כאן

הצטרפות לקבוצה של walls

השאר תגובה

avatar
wpDiscuz

אולי יעניין אותך גם...

עיצוב טל מידן וענת שטג סטודיו דירתי-לי | צילום יהונתן תמיר

הלבשת דירה שכורה בצבע וסטייל

זוג נשים, עצמאיות המעבירות הדרכות לקבוצות – בין היתר בסלון הביתי שלהן. הן תמיד חלמו על בית מעוצב חמים ואוהב שיוכלו לגדל לפוסט המלא
לימור אורן ראשי

בית בקיבוץ | לעצב בין שדות ירוקים, מטעים וכרמים

בקיבוץ מקסים, בין שדות ירוקים מטעים וכרמים רכשה לה משפחה מקסימה בית גדול. כל חלומה של המשפחה היה להפוך את החלל לבית לפוסט המלא
עיצוב טניה אברמזון | צילום איל תגר

לשדרג את הישן עם הרבה DIY | עיצוב בזק

  זוג צעיר המצפה בהתרגשות גדולה לילדם הראשון החליט שהתרחבות המשפחה זוהי סיבה נהדרת לשפץ ולרענן את דירתם. הם פנו אל המעצבת לפוסט המלא