פרויקטים אמיתיים

עיצוב דירה עם חתימה בכל פינה

2018 June 10 | 1 תגובות

אם זה סגנון אקלקטי או קלאסי, כפרי או סקנדינבי, לכל מעצבת יש את חתימת ידה המייחדת אותה. מעין נגיעה מיוחדת שניתן לראות רק בעיצובים שלה, לא משנה באיזה סגנון יוצא לה לעצב.

מה שמושך בעיצובים של דיקלה גלזר זה הפשטות המתוחכמת והכל כך מיוחדת שלה. זה בדיוק מה שמשך את העין של זוג בשנות ה30 לחייהם שהחליטו שהם רוצים לשפץ ולרענן את ביתם, לאחר שעקבו אחרי עבודותיה של גלזר ידעו שאין מתאימה ממנה לתפקיד.

לאחר פגישת ייעוץ קצרה יצאו יחד לתהליך ממוקד במסגרת זמן קצרה במיוחד של עיצוב החלל בצורה שתתאים לאופי ולצרכים של זוג ההורים, 2 הילדים ו2 הכלבים.

העיצוב הכללי הנבחר לבית הוא קווים נקיים ומינימליסטים והכנסה של אלמנט הטבע לחלל תוך חלוקה נכונה של החלל כולו ומתן תשומת לב גדולה לכל אחד מדיירי הבית.

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

כחלק מהתפיסה העיצובית של הבית גלזר הכניסה את החוץ לחלל באמצעות שימוש בגוונים הירוקים ובאמצעות הצמחים שהפכו לאלמנט מאוד מרכזי ומורגש בחלל הציבורי של הבית.

באמצעות טפט גיאומטרי בגוונים של אפור ירוק וורוד, ספה מפנקת בגוון אפור ושילוב של טקסטיל שמותאם לאווירה היא נתנה לדיירי הבית מקום מפנק ומזמין שכיף לבלות בו.

מאחורי כל גוף תאורה שנתלה בחלל עמדה מחשבה רבה על האווירה וכל אחד מהפריטים המשלימים בעיצוב נבחרו בקפידה.

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

טפט גיאומטרי | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

מקום מפנק שכיף להיות בו | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

החלל הציבורי של הבית | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

החלל הציבורי של הבית | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

כמשפחה שאוהבת לבשל ותמיד חלמה על מטבח גדול שיכיל את כולם לארוחות משותפות ולבילוי המטבח היה החלל הראשון שתוכנן עבור המשפחה.

בתחילה הדרישה הייתה למטבח לבן אך בשל גודלו הלא סטנדרטי דיקלה הציעה להכניס לו קצת צבע ולהפיח בו חיים.

יחידת האי נצבעה בגוון אפור כהה עם שילוב של עץ טבעי והותאם לישיבה עבור 5 סועדים ומכיל מגירות אחסון כחלק בלתי נפרד מהמטבח כולו. צד אחד של המטבח נצבע כולו בגוון ירוק עם נגיעות אפורות שמכניסות המון עומק לחלל ואילו החלק השני של המטבח תוכנן כולו בלבן. גולת הכותבת המטבח הייתה הנגרות המותאמת למידות ולצרכים של דיירי הבית והיא נעשתה תוך כדי מחשב על חלוקה נכונה ומקומות אחסון רבים.

כמשפחה שמאוד אוהבת לארח ולבשל היה צורך בפינת אוכל גדולה ומרווחת והיא מוקמה בהמשך ישיר למטבח, אלמנט הטבע מורגש בפינת האוכל עם שולחן עץ וכיסאות שחורים מברזל שמשלימים את התמונה ויוצאים מראה מרשים לחלל כולו.

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

נגיעות של צבע | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

נגיעות של צבע | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

חלל גדול למשפחה שאוהבת לארח | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

אי עם נגיעות של טבע | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

נגרות מותאמת | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

אפור כהה עם שילוב של עץ טבעי | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

גופי תאורה שנבחרו בקפידה | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

חדרי השינה של דיירי הבית מוקמו בקומה העליונה של הבית. כל הקומה חופתה בפרקט למינציה בגוון עץ טבעי מה שנותן תחושת חמימות לחלל כולו, דיקלה רצתה לייצר אווירה חמימה ונעימה בחלל שמקדים לכניסה לחדרים והציבה במסדרון ספסל עשויי מעץ וברזל בהתאמה אישית הנשען על קיר עם טפט מיוחד שמעניק גם למסדרון הבית, שנחשב פחות מרכזי את האופי והייחודיות התואמים לעיצוב הבית כולו.

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

פרקט עץ חמים ומזמין | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

ספסל מותאם למידות החלל | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

פרטי אמנות שמכניסים אופי | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

בחדר השינה של ההורים גלזר רצתה לייצר ניגודיות ועומק בין המיטה האפורה לבין הקיר שעליה היא ממוקמת. בעזרת טפט בצבע ירוק מעושן עם נגיעות של טורקיז הצליחה גלזר להשיג את הניגודיות והעומק שהיא חיפשה.

תחילה לזוג היה חשש גדול מאוד מהצבעוניות שנבחרה לקשט את החדר ולאחר שראו את התוצאה הסופית החדר הפך ברגע למקום האהוב עליהם בבית. גם בחדר השינה ניתן לראות את אלמנט הטבע שחוזר על עצמו בכלל חלל בבית. מוקמו שידות אפורות לצד המיטה ושידה נוספת לאחסון ומעליה צמחיה. כמו בכל מקום בבית גופי התאורה נבחרו בקפידה על מנת שיתאמו לסגנון העיצוב הכולל.

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

טפט בצבע ירוק להכנסת עומק לחלל | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

צמחיה גם בחדר השינה | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

שידה אפורה לאחסון בחדר השינה | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

חדר השינה של ההורים | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

בחדר הילדים היה חשוב להורים לספק להם מקום נעים וחמים עם אווירה רגועה ואינטימית, בקווים נקיים ומינימליסטים לכן הם ביצעו הפרדה מוחלטת בין חדר המשחקים שמוקם בקומת הכניסה של הבית לחדר השינה. בחירה בגוונים רגועים ומונוכרומטיים מתוך מחשבה על העתיד, גוונים התואמים לכל גיל כך שלא יהיה צורך לבצע שינויים דרמטיים בעתיד. את הטון המרכזי בחדר נותן הטפט הסקנדינבי שמתאים בצבעוניות שלו לקווים הנקיים והשקטים שהחדר מאופיין בהם. לילדים היה חשוב לקחת חלק בתהליך עיצוב החדר שלהם והם עזרו בבחירת האלמנטים שמקשטים אותו, 2 מסיכות של חיות התלויות על הקיר ונישה מעוצבת המאפשרת להם לאחסן צעצועים וספרים היקרים לליבם. להשלמת המראה גלזר השתמשה בפרטי טקסטיל בגוונים כהים ושילובים של צבעוניות שמכניסה לחדר המון עומק.

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

הכנסת עומק לחלל באמצעות משחק עם טקסטיל | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

בחירת הילדים באלמנטים מיוחדים | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

חדר הילדים | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

חדר הילדים | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב על זמני | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

חדר הרחצה של הילדים | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

חדר הרחצה של הילדים | עיצוב פנים: דיקלה גלזר | צילום: שירן כרמל

התוצאה הסופית היא בית יפהפה ומזמין, שתואם לכל צרכיהם ושאיפותיהם של המשפחה. מקום שכיף להם לחזור אליו יום אחרי יום מבלי לרצות לשנות ולחדש. גילינו שאם תכנון נכון גם בפרק זמן קצר במיוחד אפשר להשיג עיצוב מלא עומק וצבע שתואם בדיוק למה שרצינו.

לדף הפייסבוק של דיקלה גלזר – לחץ כאן

קישור לעמוד הטבות

 

 

הצטרפות לקבוצה של walls

השאר תגובה

avatar
מיין לפי:   החדש ביותר | הוותיק ביותר
אדריטל
אדריטל

הדירה חמודה. עיצוב טרנדי לגמרי, וכפילות פינות האוכל פה תמוהה במיוחד. כמו כן הטפטים לא ממש מוסיפים לעיצוב. התמונה במדרגות – שוס!

wpDiscuz

אולי יעניין אותך גם...

עיצוב טניה אברמזון | צילום איל תגר

לשדרג את הישן עם הרבה DIY | עיצוב בזק

  זוג צעיר המצפה בהתרגשות גדולה לילדם הראשון החליט שהתרחבות המשפחה זוהי סיבה נהדרת לשפץ ולרענן את דירתם. הם פנו אל המעצבת לפוסט המלא
סלון | עיצוב בן רזניאלי | צילום עודד סמדר

52 מ’ר של צבע | עיצוב דירת בוטיק בת”א

רווק תל אביבי באמצע שנות ה30 לחייו החליט לרכוש את ביתו הראשון, איך לא – בתל אביב. הוא מצא דירת סטודיו קטנה לפוסט המלא

עיצוב זה שם המשחק | בית קטן בכפר

זוג צעיר עם שני ילדים קטנים ובית בכפר החליטו שלכבוד הרחבת המשפחה צריך להרחיב גם את הבית. הם החליטו לצאת לשיפוץ מקיף לפוסט המלא